Szívvel lélekkel nektek készítve!

Amikor 2013-ban úgy döntöttünk, felpörgetjük, megújítjuk a street food világát, nem is gondoltuk, hogy pár év alatt egy egész étteremláncot tudhatunk magunkénak 15 egységgel. A célunk ma is az mint kezdetekkor. Prémium hamburgerek, minőségi alapanyagokból, szívvel lélekkel nektek készítve!

Ételeinket úgy készítjük, hogy saját gyerekeiknek is szívesen adnánk. Hazai termelőinktől szerezzük be a zöldségeinket és angus marhahúsunkat balatonfenyvesi ANGUS tenyészetből. A zsemléinket saját magunk készítjük egy kisüzemi malom 100 éves gépein őrölt liszttel, és mi keverjük a szószainkat is adalékanyag- és tartósítószer-mentesen. Fontos számunkra, hogy transzparensen átlássuk az alapanyagok érkezésének útját, ezért választottunk magunknak olyan termelői partnert, aki garantálja, hogy termelési folyamatai átláthatóak.

 
Previous
Next

Minőség és megbízható forrás

Mi hisszük, hogy számotokra fontos a minőség és hogy tudjátok, amit esztek biztos és megbízható forrásból származik. Hisszük, hogy emiatt jártok vissza hozzánk! : ) Tudtad, hogy mi keverjük szószainkat, mi sütjük bucijainkat különleges kalácstésztából és mi dolgozzuk fel a húsokat is! Csak így tudjuk garantálni, hogy a burgereinkben kizárólag olyan összetevők legyenek, amit otthon a saját konyhádban is megtalálsz. Ugye mennyivel jobb érzés úgy étkezni, hogy mindenről tudod, mi van benne? Szerintünk is!:)

Célunk, hogy a jövőben Mi együtt a Partnerekkel és Kollégákkal közösen építsük a ZING BURGER&CO brandet és éttermeket és együttes erővel érjük el azt, hogy egyre több helyen találkozhassanak a vendégeink a ZING BURGER&CO éttermekkel Budapesten és vidéken is.

Previous
Next