Szívvel lélekkel nektek készítve!

Amikor 2013-ban úgy döntöttünk, felpörgetjük, megújítjuk a street food világát, nem is gondoltuk, hogy pár év alatt egy egész étteremláncot tudhatunk magunkénak 15 egységgel. A célunk ma is az mint kezdetekkor. Prémium hamburgerek, minőségi alapanyagokból, szívvel lélekkel nektek készítve!

Ételeinket úgy készítjük, hogy saját gyerekeiknek is szívesen adnánk. Hazai termelőinktől szerezzük be a zöldségeinket és angus marhahúsunkat balatonfenyvesi ANGUS tenyészetből. A zsemléinket saját magunk készítjük egy kisüzemi malom 100 éves gépein őrölt liszttel, és mi keverjük a szószainkat is adalékanyag- és tartósítószer-mentesen. Fontos számunkra, hogy transzparensen átlássuk az alapanyagok érkezésének útját, ezért választottunk magunknak olyan termelői partnert, aki garantálja, hogy termelési folyamatai átláthatóak.

 

Minőség és megbízható forrás

Mi hisszük, hogy számotokra fontos a minőség és hogy tudjátok, amit esztek biztos és megbízható forrásból származik. Hisszük, hogy emiatt jártok vissza hozzánk! : ) Tudtad, hogy mi keverjük szószainkat, mi sütjük bucijainkat különleges kalácstésztából és mi dolgozzuk fel a húsokat is! Csak így tudjuk garantálni, hogy a burgereinkben kizárólag olyan összetevők legyenek, amit otthon a saját konyhádban is megtalálsz. Ugye mennyivel jobb érzés úgy étkezni, hogy mindenről tudod, mi van benne? Szerintünk is!:)

Célunk, hogy a jövőben Mi együtt a Partnerekkel és Kollégákkal közösen építsük a ZING BURGER&CO brandet és éttermeket és együttes erővel érjük el azt, hogy egyre több helyen találkozhassanak a vendégeink a ZING BURGER&CO éttermekkel Budapesten és vidéken is.

Previous slide
Next slide