Te is oda vagy a burgereinkért és az igazi ZING hangulatért?
Mit szólnál ha beleshetnél a kulisszák mögé?

Éttermi dolgozóként a feladatod lesz elkészíteni a rendeléseket és teljeskörűen kivenni a részed, hogy egy olyan szuper étterembe léphessen be a vendég, ahova szívesen visszatér máskor is! Ehhez jön a szuper csapat.

Zing életérzés

Milyen lenne egy olyan helyen dolgozni, ahol mindenki jó arc és nem csak munkatársakra, de barátokra is lelhetsz? Segítünk! Ez a ZING, ahol tényleg olyan, mintha egy kis család részese lennél.

Versenyképes fizetés

Nálunk nem csak mellébeszélés megy, ha a béredről van szó. Nettó min.1800 Ft/óra Havi teljesítményedhez mérten bónuszt adunk ami óránként akár 100-300 Ft plussz is lehet, mi díjazzuk a kemény munkát. Ez még semmi! Ha vállalod a csapat irányítását vagy csak éjszaka dolgozol esetleg rövid műszakot nyomsz, extra pénzzel jutalmazzuk.

Miért válassz minket?

Cafatériában havi 20.000 Ft-ot biztosítunk neked, ezt pedig megfejeljük fizetett szabadsággal, személyzeti étkeztetéssel és Zinges kedvezménnyel + a legkirályabb fesztiválokon és rendezvényeken is biztosítjuk a bejutásod.

Mit adunk még?

Zinges bulikat, csapatépítőket, életreszóló barátságokat, jó fej csapatot és laza vezetőséget.

Előre lépnél?

A végtelenbe és tovább elven éled az életed? Jó hír, hogy mi is. Nálunk fél év alatt válhatsz akár étteremvezetővé, ha ilyen álmaid vannak. Felelnél egy egység működéséért és motiválnál egy egész csapatot? Akkor hajrá! 🙂