ZING10 NYEREMÉNYJÁTÉK

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Ne tedd még el a Mikulás zoknit...

Szülinapi burgereink mellett egy kaparós sorsjegyet fogsz találni, mely izgalmas és értékes ajándékokat rejt! Keresd limitált ideig kapható ünnepi burgereinket a Zing éttermekben, játssz velünk és nyerj nagyot!

Mit kell tenned?

1. Kérd bármelyik szülinapi burgerünket!

2. Kapard le a sorsjegyed!

3. Nyerj értékes ajándékokat!

A játék december 6-tól 17-ig tart, a kuponokat 2024. január végéig tudod beváltani.

PROMÓCIÓSZABÁLYZAT

Rövid összefoglaló

Hogy tudsz részt venni a promócióban?

Minden Pepperity, Camemberry vagy Pear Burger vásárlásakor kapsz egy kaparós sorsjegyet. Egy burgerhez 1db jár. A rejtett felületét kapard le, hogy lásd, nyertes sorsjegy van-e a birtokodban. Ha nagyobb nyereményt nem is nyertél, őrizd meg a sorsjegyet, ugyanis a rajta található kódot az iPon webshopján fel tudod használni 1000 Ft-os kedvezményért. Amennyiben nyertél: 

Hogyan tudom átvenni a nyereményeket?
Amennyiben Zinges ajándék ételt nyertél (sültkrumpli, saláta, burger, stb…) ezt bármelyik Zing étteremben beválthatod, egy következő vásárlás alkalmával, ami eléri az 1000 ft-os összeghatárt.
-Tárgynyeremények esetében a 1139 Budapest, Forgách u. 16 szám alatt található Zing étteremben tudod átvenni nyereményed. Előzetes egyeztetés után a nyereményt át lehet kérni másik Zing étterembe, amennyiben ez indokolt. Ehhez vedd fel velünk a kapcsolatot a sorsjegyen feltűntetett e-mail címen (nyeremenyjatek@zingburger.hu), vagy Messengeren.

Be kell mutatnom a sorsjegyet a nyeremény átvételéhez?
Igen, minden esetben. Csak jól olvasható, eredeti, sértetlen sorsjegyet tudunk elfogadni, melyet minden esetben személyesen be kell mutatni és át kell adni részünkre.
Olyan sorsjegyet, ami ezeknek a feltételek bármelyikének nem felel meg, nem áll módunkban elfogadni.

Kérdésem, észrevételem van, hogyan tudom felvenni veletek a kapcsolatot?
A sorsjegyen feltűntetett e-mail címen (nyeremenyjatek@zingburger.hu), avagy Messengeren.

Meddig tart a promóció?
Sorsjegyek osztása: 2023.12.06. – 2023.12.17.
Sorsjegyek beválthatóak: 2024.01.31-ig.

A teljes szabályzatot itt érheted el.